Telefonisch bestellen?
ma t/m vr: 11:30 - 19:30
zaterdag & zondag gesloten

Mededelingen
Geen mededelingen op dit moment.

Kennismaken

Kwaliteit sinds 2008

Wie ze al eens geproefd heeft, weet het: de smaak van onze dagelijkse vers voorgebakken friet is uitmuntend (ook zonder zout!). Niet alleen omdat wij de beste kwaliteit frituurolie gebruiken, maar ook omdat onze friet gemaakt wordt van de beste kwaliteit aardappelen uit de regio.

Al meer dan 13 jaar maken mijn vrouw en ik dagelijks met veel liefde vele soorten gerechten klaar voor de inwoners van Veghel en omstreken: van friet en snacks tot burgers en broodjes, maar ook complete schotels.

We nodigen je graag uit om eens langs te komen voor een vers frietje en zelf te ontdekken waarom wij een 4,6/5 scoren op Google.

Zien wij je dan binnenkort?

Groetjes van Kambiz en Afsaneh

Cafetaria De Jachthaven

0

jaar ervaring

Sinds 2008 mogen wij dagelijks met alle liefde de lekkerste gerechten voor jou klaarmaken. Die ervaring proef je in al onze gerechten.

0

gerechten

Ons menu bevat alleen gerechten van de allerbeste kwaliteit die je iedere keer weer een unieke smaakbeleving bieden.

0

procent duurzaam

We hebben 90% van al het plastic in ons verpakkingsproces vervangen door verantwoord & gerecycled karton. Omdat elk beetje helpt.

Kom je een hapje eten bij ons? Dan heb je ook nog eens prachtig uitzicht op de historische haven van Veghel waar regelmatig boten aanmeren. Het Heilig Hartplein, waar je onze cafetaria vindt, bevat ook publieke zitgelegenheden zodat je met mooi weer lekker buiten je frietje kunt eten.

Heilig Hartplein 4a, Veghel